Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /home/matrafured/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Egyél egy jót és nyerj vele! – Mátrafüred
Színházi esték az ország tetején
2016-07-06
V. Erdészeti Nyílt Nap Mátrafüred
V. Erdészeti Nyílt Nap Mátrafüred
2016-07-26
Összes

Egyél egy jót és nyerj vele!

Egyél egy jót és nyerj! Mátrafüred

Valljuk be, a magyar ember szeret enni. És az is igaz, hogy az emberek szeretnek nyerni. Most ezt egy csapásra mindkét dolog megvalósulhat! Kérd a megadott specialitást a helyi éttermek egyikében, majd fotózd le. Ha ezzel megvagy, töltsd fel a Mátra Facebook oldalára ( https://www.facebook.com/matratour/app/451684954848385/ ) és kezdődhet a like verseny! Ha a te fotód szerezte meg a legtöbb likeot, akkor megnyerheted a fődíjat, ami nem más, mint egy 2 fő részére wellness belépő a Mátraházán található Hotel Ózon Residence-be ****. Fontos: A feltöltött képhez add meg az étterem nevét, valamint az étel nevét is!

Az itt látható éttermek és specialitásaik vesznek részt a játékban:

– Bori Mami – Palóc leves – 3200 Gyöngyös, Belváros tér 7.
– Kékes Étterem – Macokba csavart vargányás vaddisznó falatok – 3200 Gyöngyös, Fő tér 7.
– Vincellér Panzió és Étterem – Baconbe göngyölt szűzérme, pikáns mártással – 3200 Gyöngyös, Erzsébet Királyné út 22.
– Hotel Opál *** superior Á la carte étterem – Borsos fokhagymás sertéskaraj tejfölös-káposztás macokkal – 3200 Gyöngyös, Könyves Kálmán tér 12.
– Mátra Lepény – Mátra lepény – 3200 Gyöngyös, Kossuth Lajos utca 5-7.
– Borhotel Sziluett – Vargányás vadtokány burgonyalángossal – 3200 Gyöngyös-Farkasmály
– Négy Évszak-Palóc Bistorant – Palóc oldalas házi nokedlivel – 3232 Mátrafüred, Parádi út 8.
– Sástó Étterem – Mátrai fokhagymás betyárborzas – 3232 Mátrafüred-Sástó, Farkas út 1.
– Tető Étterem – Palóc leves – 3221 Kékestető, külterület.

Részvételi- és Játékszabályzat

1.1 A Gyöngyös Mátra-TDM Nonprofit szervezet ( 3200 Gyöngyös, Fő tér 10. , továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék) kizárólag azon devizabelföldi, magyar állampolgár, természetes személy vehet részt, aki nem esik a 7. és 8. pontban meghatározott kizárt személyek körébe (továbbiakban: Játékos).

A Játékban való részvételhez szükséges a Mátra-TDM által, a „MÁTRA” (https://www.facebook.com/matratour) Facebook oldalon közzétett nyereményjáték applikáció adatlapjának kitöltése:
– VALÓS e-mail cím megadása
– A Játékban részt vevő Éttermek valamelyikének és annak kiemelt Specialitásának megjelölése
– Egy SAJÁT fotó feltöltése a fent említett specialitásról (továbbiakban: Gasztrofotó).

1.2 A Játékban való részvétel a jelen hivatalos Részvételi- és Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti.

1.3 A Játékban részt vevő Éttermek és Specialitásaik:
– Bori Mami (3200 Gyöngyös, Belváros tér 7.): Palóc leves
– Kékes Étterem (3200 Gyöngyös, Fő tér 7.): Macokba csavart vargányás vaddisznó falatok
– Vincellér Panzió és Étterem (3200 Gyöngyös, Erzsébet Királyné út 22.): Baconbe göngyölt szűzérme, pikáns mártással
– Mátra Lepény (3200 Gyöngyös, Kossuth Lajos utca 5-7.): Mátra lepény
– Borhotel Sziluett (3200 Gyöngyös – Farkasmály): Vargányás vadtokány burgonyalángossal
– Sástó Étterem (3232 Mátrafüred – Sástó, Farkas út 1.): Mátrai fokhagymás betyárborzas
– Tető Étterem (3221 Kékestető, külterület): Palóc leves

2. A Játék 2016. július 19-én (kedd) 18:00 órakor indul, és 2016. augusztus 31-én (szerda) 20:00 óráig tart.
A Gasztrofotó beérkezésének határideje 2016. augusztus 31-én (szerda) 18:00.

3.1 Egy résztvevő a Játék során csak egy Gasztrofotót küldhet be, melyet megoszthat, és szabadon promótálhat a saját közösségi felületein.
A Játékos Gasztrofotóját bármely Facebook felhasználó lájkolhatja, nemre és korra való megkötések nélkül.
A Játék győztese az a felhasználó, kinek Gasztofotóját a Mátra Facebook oldalának követői lájkjaikkal a legjobbnak itélnek.
Megegyező végeredmények (azonos kedvelési számok) esetén a Szervező sorsolással választja ki az ajándékot nyerő Játékost.
A Szervezőnek lehetősége van arra, hogy több remek Gasztrofotó esetén különdíjjal jutalmazza a Játékosokat.
A Játékosok tudomásul veszik, hogy a Gasztrofotók beérkezési időpontján a Szervező feldolgozó rendszerébe történő beérkezéskor regisztrált időpont értendő.

3.2 A Szervező kizárja a felelősségét a bármely hálózat, számítógépes hardware vagy software bárminemű meghibásodása következtében elveszett, megsérült vagy elkésett Gasztrofotókért. A Gasztrofotó elküldésének bizonyítását a Szervező nem fogadja el a megérkezés bizonyítékaként.

3.3 A Játék nyereménye: 2 fő részére wellness belépő vacsorával, a Residence Ózonba!
Eredményhirdetés: augusztus 31-én (szerda) 20:00 óra!
A Szervező az ajándék nyertesét e-mailben értesíti, majd nevét poszt formájában közzéteszi a sorsolástól számított 3 napon belül a www.Facebook.com/matratour Facebook oldalon is. Az ajándék nyertese erre az üzenetre válaszolva, időpont egyeztetés útán személyesen veheti át Voucher-ét a Gyöngyös-Mátra TDM irodájában: 3200 Gyöngyös, Fő tér 10.

3.4 A Szervező a Játék során 1 nyertest és 1 tartalék nyertest jelöl meg. A tartaléknyertes akkor válik jogosulttá a nyereményre, ha a nyertes Játékos nem felel meg a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban írt feltételeknek, s így kizárásra kerül, vagy az eredmény hirdetés után a Játékos a privát üzenetére 7 napon belül nem válaszol, időpontot az átvételre nem jelöl meg.

4.1 A nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 15 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani.

4.2 A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy előre nem látható körülmények esetén bármely, a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban meghatározott nyereményt (ajándékot/nyereményt) másik nyereménnyel (ajándékkal/nyereménnyel) helyettesítsen a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban meghatározottal azonos vagy annál magasabb értékben. A Szervező ezzel kapcsolatban reklamációt nem fogad el.

5. A Szervező a nyeremény átadásáig kizárhatja a Játékból azt a beküldőt, aki (akinek a Gasztrofotója) nem felel meg a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban írt feltételeknek. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli.

6. A nyeremény másra át nem ruházható, és pénzre át nem váltható. A nyereményhez tartozó esetleges SZJA fizetési kötelezettséget, valamint a postázási költségét a Szervező viseli, azonban egyéb felmerülő költségek (pl. a nyeremény átvételének helyszínére történő utazás költségei) a Játékost terhelik.

7. A Játékból ki vannak zárva a Szervező „Gyöngyös Mátra-TDM” dolgozói, alvállalkozói, és ezen személyek Ptk. 8:1.§.(1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

8.1 A Játékból való automatikus kizárást jelent, ha a feltöltött Gasztrofotó gyaníthatóan, vagy bizonyíthatóan nem saját készítésű fotó.
A Szervezőnek jogában áll jelezni és törölni a Játékos regisztrációját, és nem szükséges bizonyítania döntését a kizárást illetően, ezért NYOMATÉKOSAN kérjük a Játékosokat, a kényelmetlenségek elkerülése végett KIZÁRÓLAG saját Gasztofotót csatoljanak a Játékhoz!

8.2 A Szervező fenntartja a jogot, hogy kizárja minden jelenlegi és jövőben szervezett promóciójából azt, aki bármely, a Szervező által szervezett promócióban csalást/hamisítást követ el.

9.1 Amennyiben a nyertes Játékos cselekvőképességében korlátozott úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.) A Játékban cselekvőképtelenek még a törvényes képviselőjük útján sem vehetnek részt.

9.2 A Játékosok által megadott e-mail címek hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, domain elírás, stb.) a Szervező semmilyen felelősséget nem vállal.

10. A Szervező a nyeremény tekintetében a polgári jog szabályai szerint vállal szavatosságot.

11. A Játékkal kapcsolatos információk megtalálhatóak a https://www.facebook.com/matratour Facebook oldalon.
A Játék hivatalos Részvételi- és Játékszabályzata a /hu/ajanlatok/gasztroelmenyek-a-matraban.html internetes oldalon jelenik meg.

12.1 A Játékos feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy a jelen Részvételi- és Játékszabályzattal bekért, a Játék során általa megadott személyes adatai a Szervező adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező a Játék lebonyolításához – és annak idejére – minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül felhasználhassa. Az adatok kezelője a Szervező „Gyöngyös Mátra-TDM”, aki az adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint a további vonatkozó jogszabályok rendelkezései szerint kezeli.

12.2 A Játékosok e-mail címeit a „Gyöngyös Mátra-TDM” nem használja fel későbbi játékai során, kéretlen hírleveleket nem küld a Játékosoknak, és ezen címeket harmadik személynek nem adja tovább a Játékos előzetes, megfelelő tájékoztatáson alapuló hozzájárulása nélkül. A nyertesek adatai a www.woobox.com nyereményjáték applikáció szolgáltatója tárolja informatikai rendszerében, mely adatok a játék lejáratakor törlésre kerülnek.

12.3 Az a Játékos, aki nem kívánja, hogy a Szervező a személyes adatait kezelje, adatai törlését a nyilvántartásból bármikor írásban indoklás nélkül kérheti a következő címen: Gyöngyös Mátra-TDM, 3200 Gyöngyös, Fő tér 10. ; vagy a következő e-mail címen: gyongyos@tourinform.hu. A Játékos ugyanezen a címen, illetve e-mail címen kérheti adatai helyesbítését is.

12.4 Az adatszolgáltatás önkéntes, azonban a Játékos tudomásul veszi, hogy:
– amennyiben nem adja meg a Játék lebonyolításához szükséges, a jelen Részvételi- és Játékszabályzat 1. pontjában megjelölt adatait vagy amennyiben azok törlését kéri a nyeremény átadását megelőzően, az a Játékból való kizárásához vezet
– amennyiben jogszabály a Szervező részére kötelező adatkezelést ír elő, a Játékos által kért törlésnek a Szervező csak ezen kötelező adatkezelést követően tud eleget tenni.

13. Ez promóció nem a Facebook szponzorálásával, ajánlásával, szervezésével illetve együttműködésével lett megszervezve.
Az adatok, melyeket megad a játékban nem a Facebook, hanem a promóció Szervezőjének adatbázisába kerülnek és a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban meghatározott módon kerülnek felhasználásra.

2016. Július 26.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/matrafured/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420