Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /home/matrafured/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Szélrózsa Országos Evangélikus Ifjúsági Találkozó – Mátrafüred
V. Erdészeti Nyílt Nap Mátrafüred
V. Erdészeti Nyílt Nap Mátrafüred
2016-07-26
Mátra Mountainbike Maraton, Mátrafüred bejegyzés
Mátra Mountainbike Maraton
2016-07-27
Összes

Szélrózsa Országos Evangélikus Ifjúsági Találkozó

Szélrózsa Országos Evangélikus Ifjúsági Találkozó - Mátrafüred bejegyzés

Áldás leszel! – ez a mottó az idei Szélrózsa Országos Evangélikus Ijfúsági Takálkozónak.

A Mátra Kempingben kerül megrendezésre július 27 és 31 között a találkozó. Idén olyan sztárvendégek várhatóak, mint Palya Bea, a Kaukázus, a Szabó Balázs Bandája. Rajtuk kívül ismert és kedvelt evangélikus együttesek is részt vesznek, mint a Lift!, a Közel, a Promise, az Izsóp, az Izsópka és a Szélrózsa Band is.
Természetesen nem csak zenei programokkal várják a látogatókat, hanem különböző előadások és fórumbeszélgetések is. A Fórum Sátorban Süveges Gergő (műsorvezető) és Simon Attila (lelkész) beszélgetnek olyan témáról, mint az apaság.
Kamarás Isvtán OJD szociológus Bartha István lelkésszel fog az egyház mai lehetőségeiről értekezni. Ezeken felül várhatóak olyan témák, mint a boldogság, az evangélikus lelkiség, a pénz és még más, érdekes témák. A főelőadók: Kubiszyn Viktor író, Pál Feri atya és Kodácsy Tamás református lelkész.
A rendezvény színvonalát fogják emelni az egyházi és világi vezetők a megjelenésükkel. Rajtuk kívül még a három egyházkerület püspöke (Gáncs Péter, Fabiny Tamás, Szemerei János) is jelen lesz, akik a kedvenc zenéiket fogják megismertetni a látogatókkal.
A rendezvény szervezői a fiatal korosztályra is gondolt, így őket a Szélrózsa óvoda várja. Egésségkuckó, filmklub, Lehetőségek Piaca (csoportok, szervezetek, mozgalmak bemutatkozása) és rengeteg színes zenei és színházi program várja a látogatókat!

Részletes információk és programok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/matrafured/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420